Verkooppunten

Rechtstreex
https://www.rechtstreex.nl
Rechtstreex is een platform waar mensen digitaal boodschappen kunnen bestellen bij lokale boeren en makers. Dit kunnen zij ophalen bij een van de 50 wijkpunten bij hen in de buurt.

Rechtstreex bouwt aan een nieuwe voedselketen waarin je weer weet waar je eten vandaan komt en hoe het gemaakt is. 
Je kunt ons vinden onder het kopje 'Koek, taart en chocola'.

Floating Farm
https://floatingfarm.nl/
Sinds mei 2019 is in Rotterdam de eerste drijvende boerderij ter wereld operationeel! De Floating Farm produceert gezond voedsel in steden, dichtbij de consument. Op een duurzame, innovatieve, transparante manier met dierenwelzijn als top prioriteit.

Wij zijn te vinden in de winkel op de boerderij van de Floating Farm! (Gustoweg 10, Rotterdam)

Support your locals 010
https://yourlocals010.nl/
Your locals 010 is een super mooi initiatief om mensen kennis te laten maken met lokale producten en voedselbedrijven en zo de lokale economie te ondersteunen.
Je vindt ons hier in diverse boodschappenboxen en bij de add-ons.

Culture Campsite
www.culturecampsite.com
Culture Campsite Rotterdam is een duurzame stads-camping met verschillende unieke overnachtingsplaatsen. Je kunt onze producten hier vinden in de gezellige campingwinkel.

Landwinkel Van Os
Landwinkel Van Os is gevestigd op het terrein van de boomgaarde in Papendrecht. Familie Van Os teelt hier al meerdere generaties diverse groenten en vruchten.

Rotterdamse Oogst
http://www.rotterdamseoogst.nl
"Rotterdamse Oogst wil de regionale voedselketen versterken door het organiseren van evenementen en marktplaatsen. Midden in de stad, dichtbij de consument. Boerenverstand ontmoet wereldburgers, ambacht ontmoet design, vergeten groente ontmoet innovatie."
Houd onze sociale media in de gaten zodat je weet wanneer wij er staan!