TOFFE PEER VAN DE MAAND

Elke maand zetten we een Sona Linn liefhebber in de spotlight als toffe peer van de maand.🍐 Deze maand is dat Quirijn van den Pol. 

 

Wat maakt jou een liefhebber van Sona Linn?

“Sinds ik veganistisch ben geworden, let ik meer op wat ik eet en waar het vandaan komt. Daarom vind ik het ook tof dat het gedroogde fruit van Sona Linn afkomstig is van lokale boeren. Vaak als ik naar de ingrediënten op een voedselverpakking kijk, vind ik dat er een hoop aan de producten is bewerkt. De gedroogde appels en peren van Sona Linn zijn volledig natuurlijk waardoor ik ongestoord kan genieten.” 

 

Hoe spendeer jij zelf graag tijd in de natuur?

“Ik geniet het meest van wandelen in het bos met mijn vriendin Joy en haar hond Nala. In het bos kom ik echt tot rust en kan ik helemaal chill worden. Daarnaast hou ik heel erg van koken en lekker eten. Deze herfst wilde ik graag zelf eetbare paddenstoelen vinden om soep of een spread van te maken. Ik vond vorige maand met veel geluk een parasol paddenstoel, maar wist uiteindelijk toch niet zeker of die honderd procent eetbaar was. Voor de volgende herfst wil ik me hier meer in verdiepen zodat ik nadat ik het bos in ben gegaan heerlijk kan koken met wat ik daar in de natuur heb gevonden.”

  

Zoals je misschien al weet, heeft Sona Linn als groot doel om duurzaam en gezond leven toegankelijker te maken. Wat is jouw visie over duurzaamheid en gezondheid?

“Het is belangrijk om duurzaam te leven, maar het is nog veel belangrijker om duurzame bedrijven te supporten. Dit zijn namelijk de bedrijven die het grote verschil gaan maken!”